xoriatiko

Η αλήθειά είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο

Απάντηση για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από γνωστά Μ.Μ.Ε. σχετικά με το τουρνουά Primavera Youth Tournament 2018 που διεξήχθη στην πόλη μας

Είναι αλήθεια ανήθικο. Κανείς δεν μπορεί όμως να αποδείξει το μέγεθος της ανηθικότητας ενός δημοσιεύματος. Οπότε υποχρεωτικό είναι να υποστεί την κατακραυγή όσων διαβάζουν και ενδιαφέρονται για την ανάγνωση τέτοιων εντύπων. Η αλήθειά είναι όμως κάτι αδιαπραγμάτευτο και υπάρχουν οι άνθρωποι που την γνωρίζουν . Όσοι γνωρίζουν την αλήθεια σκέφτονται την ατάκα του Αλ Πατσίνο στην ταινία Άρωμα ΄Γυναίκας. ” Έχω βρεθεί σε πεδία μάχης και έχω δει ακρωτηριασμένα σώματα , διαλυμένα ανθρώπινα μέλη κ.α. τίποτα όμως απεχθέστερο σαν εικόνα του ακρωτηριασμένου πνεύματος” . Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι ο υποκινητής των δημοσιευμάτων είχε ζητήσει από την ΕΠΣ Αχαΐας να αναλάβει την διοργάνωση του τουρνουά δίνοντας μετάλλια σε όλα τα παιδιά που όμως θα κόστιζαν «30 …€  το κεφάλι και όποιος θέλει» όπως χαρακτηριστικά είχε πει ενώπιων όλων των μελών της τεχνικής επιτροπής υποδομών. Η ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ με την βοήθεια του Δήμου Πατρέων και της περιφέρειας έκανε μια διοργάνωση που κανένα Πατρινόπουλο και κανένα Αιγιοτόπουλο δεν πλήρωσε ΤΙΠΟΤΑ για να συμμετάσχει . Η επιτυχία του τουρνουά και η μαρτυρία των φιλοξενουμένων αλλά και των τοπικών ομάδων με αναρτήσεις στις ιστοσελίδες των ομάδων τους με κολακευτικά σχόλια εκνεύρισαν τον mediaάρχη. Η Ε.Π.Σ Αχαΐας που είναι ο θεματοφύλακας της καλής λειτουργίας του πιο αγαπημένου αθλήματος στον κόσμο στην περιοχή της, θα εκτελεί το καθήκον της απέναντι στους αθλητές και τους γονείς τους. Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Ενδεικτικά κάποιες από τις δηλώσεις των συμμετεχόντων ομάδων (φιλοξενούμενων και τοπικών) μετά τη λήξη του Primavera Youth Tournament 2018:

Εθνικός Πειραιώς: «Από τα πιο οργανωμένα τουρνουά που έχουμε συμμετάσχει ποτέ, σίγουρα θα τα ξαναπούμε την επόμενη χρονιά»

Προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης: «Ήταν όλα πολύ ωραία, η οργάνωση, η φιλοξενία στο ξενοδοχείο, και γενικά από της καλύτερες διοργανώσεις που έχω πάει. Και πίστεψε με εδώ και 10 χρόνια που ασχολούμαι με ακαδημίες υψηλού επιπέδου έχω πάει σε πολλά τουρνουά»

Δόξα Πηγαδακίων: «Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα, ήταν όλα άψογα»

Α.Ε. Αρόης:” Ένα τουρνουά γιορτή για τους αθλητές ! Μια διοργάνωση που πρέπει να γίνει θεσμός στην Πάτρα!”

Α.Ο. Δίας: «Το τουρνουά ήταν πάρα πολύ καλό. Είχα πάρει μέρος και πέρυσι και πρόπερσι σε αντίστοιχα τουρνουά με άλλη διοργανώτρια αρχή και μπορώ να κρίνω. Μακάρι να γίνεται κάθε χρόνο έτσι όπως έγινε φέτος.»

Αστέρας Μιντιλογλίου : «Από τα λεγόμενα των παιδιών της ομάδας μας, αλλά και τριών παιδιών της Δόξα Παραλίας που συμμετείχαν μαζί μας στο τουρνουά η εμπειρία που έζησαν ήταν εξαιρετική. Συγχαρητήρια στην Ε. Π. Σ. Αχαΐας .»

Δαβουρλής Κ.92: Η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων για τη διοργάνωση του τουρνουά μας αφήνει πλήρως ικανοποιημένους που επιτέλους όλοι μαζί κάναμε κάτι καλό για το ποδόσφαιρο

Θύελλα Πατρών: «Ήταν μία πολύ ωραία διοργάνωση, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα»

Νίκη Προαστείου: «Για πρώτη φορά ένα τουρνουά με σεβασμό στους αθλητές, στους γονείς και στους θεσμούς!»